I.T.U. uw partner in instrumentatie en automatisering

Instrumentatie Niveau, Temperatuur, Druk en Flow voor Water, Chemie, Petrochemie, Olie, Gas, offshore en scheepvaart industrie

.

SOFTWARE

Alle systeem software wordt door onszelf 'inhouse' ontwikkeld en/of geconfigureerd, te denken valt aan;

PLC Controllers, PC Scade, remote uitlezing d.m.v. onze eigen cliënt/server in combinatie met thin-client gebaseerd op Linux, etc. etc.
...

SCHEEPVAART

Door onze inmiddels meer dan 30 jaar ervaring op zowel internationale zeevaart als binnenvaart tankers, kunnen wij u de beste oplossing voor een beladingssysteem bieden.

Volgens ADN Type N, C & G en/of internationale classificatie bureaus.
...

VLOEISTOFFEN

Meer dan 30 jaar ervaring en gespecialiseerd in niveaumeting, overvulbeveiliging, temperatuurmeting en flowmeting voor vloeistoffen in allerhande industrie, waaronder;

Olie, Gas, Offshore, Chemie, Petrochemie, Water en Scheepvaart.
...

ENGINEERING

Onze achtergrond is Werktuigbouw met specialisatie Meet & Regel, aangevuld met jarenlange electrische en electronische beroepservaring.

Wij ontwikkelen en zetten ideeën om in systemen, indien nodig kunnen wij die op turn-key basis volledig leveren.
...
Image

Instrument Technical Utilities B.V. - (I.T.U.)

I.T.U. is een technische handelsonderneming, opgericht in 1992 en is gespecialiseerd in o.a. niveau, druk, temperatuur en flow, met name voor de scheepvaart, olie, gas, offshore, chemie en water  industrie. Onze specialiteit is het ontwikkelen en op turn key basis leveren van complete systemen, meestal gecompleteerd met door onszelf ontwikkelde software.

Eén van onze wapenfeiten is door ons in 1993 geïntroduceerde en met milieuprijzen bekroonde BUNKER OVERVUL BEVEILIGING SYSTEEM, kortweg B.O.B.S. en die heeft geleid tot EU wetgeving en verplichting vanaf 2003.

ONZE DISCIPLINES

Een greep uit onze disciplines in niveau, druk, temperatuur en flow toegepast in bijvoorbeeld onze beladingssystemen met Remote I/O, onze software, Troebelheidsmeting, Batch controllers, etc.

DISTRIBUTEUR 'A' MERKEN

Instrument Technical Utilities B.V. (I.T.U.) heeft naast dat zij met een groot aantal vooraanstaande merken samenwerkt ook een drietal distributie vertegenwoordigingen uit het buitenland, hetgeen wil zeggen dat I.T.U. deze bedrijven vertegenwoordigt in Nederland en/of Benelux. Deze bedrijven leveren 'A' merk en kwaliteit producten, één is er zelfs aan de tech beurs Nasdaq in USA genoteerd.

Image
Image
Image

MEER OVER ONS BELADINGS SYSTEEM VOOR BINNENVAART TANKERS

CONTACT

Adres :   Dirk Verheulweg 10N
      2742 JR  Waddinxveen
Telefoon :   +31(0)182 640009
      +31(0)182 640341
E-Mail :   info@itu.nl


 

OPENINGSTIJDEN

Bezoek na telefonische afspraak

Mo-Do : 09:30 - 12:00
Mo-Do : 13:00 - 14:00
Fr : 09:30 - 12:00
     
     

Zoeken